Derailer

Berichten Pagina


Beheerder:

Ik vind het erg leuk van jullie te lezen, ben er erg blij mee.
Bij deze wil ik ook even laten weten dat het gastenboek weg is, gezien ik er zoveel spam op kreeg dat het niet meer te overzien was, ook kan mijn leverancier van de site geen oplossing geven.
Er werd mij aangeraden om een gastenboek te nemen buiten de leverancier om.

Mochten er mensen zijn die in de toekomst toch een berichtje achter willen laten, laat mij het weten en mail je bericht, dan zet ik hem erbij.

Ralph:

Leuke website heb je trouwens met dure hobbies, maar wel leuk. Mooi ook al die lagen in je treinbaan, mooi gemaakt en daar zit heel wat werk in!


Patrick:

Hoi Eric.

Mooie site met goede foto's.
Een voorbeeld voor velen denk ik zo...


Ron:

Hi Eric,
Leuk dat je je hobbies op deze manier inspirerend wilt delen met anderen. Leuke foto's. Vooral de Warhammerfoto's. Netjes geschilderd.
Keep up the good work!! Over een paar jaar geniet je er met je kleine zoon of meid van.


Silver Case:

keep up the good work on the blog. I appreciate it. Could use some more frequent updates, but i'm sure that you have got more or better things to do, hehe. :p


Geer:

Hoi Eric, Leuk dat je de link van je eigen website meestuurde, vind dat je hem heel mooi opgezet heb, en er is voor iedere hobbyist wel wat leuks te vinden met al de mooie linken die je op je site heb staan., heb hem opgeslagen in mijn favorieten., ook heb ik het filmpje bekeken van je vorige spoorbaan, ziet er allemaal echt mooi uit., je gaat net als ik nu voor digitaal dat is ook wel mooi. wens je succes met je hobby en met je website en zal bij gelegenheid mensen doorsturen om ook hier eens een kijkje te komen nemen want is zeker de moeite waard !!! groeten van Geer uit Emmeloord.


Hans & Jannie:

ik heb je baan gezien man het is erg mooi hoe je het hebt gedaan ook erg netjes als we klaar zijn met de N baan (nooit klaar dus) gaan we over op een HO baan dan kan er wel mijn voordeel mee doen hoe hij het hebt gedaan mijn complimenten


Arno: www.freewebs.com/arno-modeltreinen/

he eric
een lange tijd niet meer bij je op de site geweest.
maar door je advertentie`s op m.plaats nieuwschierig geworden naar je baan.
ziet er allemaal goed uit.
mijn baan is weer afgebroken.
ik ben bezig met een tussen muur te slopen tussen 2 slaapkamers om zo een ruimte te krijgen van 7 bij 3,50

gr. arno

he eric
hier is alles goed
ik hoop bij jou ook en met de kleine.
ik was mijn baan niet zat maar kon niet uitbreiden en ik heb zoveel matriaal dat paste niet meer op de baan.
en dan bedoel ik zo`n 15 stoomers 8 diesels 4 eloks 3 treinstellen over de rijtuigen en goederen wagons maar te zijgen.
daar komt bij dat ik graag met 5 a6 rijtuigen in 1 trein wil rijden dus ik ben uit mijn tuinhuisje gegroeid.

groet arno


Rob Mantel:

Voor het eerst op je site. Fantastische hobby's. De treinen hobby heb ik gemeen met je ,maar ik denk dat ik die al langer heb. Meer dan 50 jaar.De onderste foto is ook een mooie. Maar die zou ik je ook kunnen laten zien, alleen dan met kleinkinderen. De fleischmannloc is mooi.
Gr Rob


Bert:

Heb ook even op je site gekeken , ziet er goed uit , is toch een fijne hobby . Gr. Bert


Richard Kwerreveld:

Hallo Eric, ik kwam jou naam tegen op de site van Henry Verdolaege.
Hij had jou gesproken over onze club 't Bergs Lijntje. Jouw foto's van de N baan zien er mooi uit. Ik ben na 3 jaar haast klaar met mijn Zwitserse baan in HO ( analoog ) maar heb nog erg veel N materiaal, ik geloof 6 stoomlocs. ed liggen. Heb op zolder nog de ruimte om een N baan te maken.
Daar wil ik dan in 2013 aan beginnen. Verder ben ik nog druk met onze baan in de kelder van het zorgcentrum. 28 hebben wij een Treinenbeurs.


Samantha Koper:

Hoi Eric,

Wat een mooie site.
2 gouden handjes heb jij.

Groetjes Samantha